Cautare

976 de rezultate pentru "oana fingu si sotul ei" (2.53 secunde)
Dupa ce fiul prezentatoarei a fost diagnosticat cu cancer, sotul acesteia se confrunta cu o problema de birocratie de neinchipuit. ... Sotul meu, Cosmin Stoian si-a pierdut toate actele, aici in Italia.
Prezentatoarea TV si sotul ei, Cosmin Stoian, se afla de sase luni in Italia cu fiul lor, Vlad, care a fost diagnosticat cu cancer, in luna mai.
Traim din ce in ce mai in viteza, nu mai avem timp si resurse sa ne implicam in viata personala si in loc sa ne rezolvam problemele le bagam sub pres pana nu mai pot fi ignorate si ne distrug relatia definitiv. Si totusi, ce e de facut?
Nevasta face dragoste cu prietenul sotului Sotul se intoarce dintr-o calatorie, deschide usa la dormitor, iar acolo prietenul lui si sotia fac dragoste. Sotul scoate arma si isi impusca prietenul. Sotia se ridica obosita, se apropie de oglinda, ia rujul, se rujeaza si cu un oftat usor spune:
Initial, sotul sau s-a simtit ciudat ca unul dintre fiii lui nu seamana deloc cu el, dar ulterior cuplul a fost nevoit sa efectueze si un test de paternitate pentru a inregistra nasterile baieților la postul local de politie, la inceputul anului trecut.
Pe urma sigur, sunt diferite trepte, grade si titluri de Maestru, dar foarte putini sunt cu adevarat maestri in Europa...Singurii maestri adevarati pe care am avut sansa sa ii cunosc si cu care am si studiat sunt chinezi si japonezi.
Sotul Dianei Sosoaca este audiat chiar in aceste momente, dupa ce un politist a depus reclamatie impotriva sa pentru ca ar fi fost lovit.
Dumitru Silvestru Sosoaca, sotul senatoarei Diana Sosoaca, a fost audiat luni la Parchetul de pe langa Judecatoria Sectorului 1, unde a ajuns pentru ultraj.
In exclusivitate, Irina Lepa ne-a marturisit ce riscuri si-au asumat ea si sotul ei, dar si care este punctul forte al casniciei lor.
Sotul Elenei Udrea - blonda de la Cotroceni - a deschis gura in fata reporterilor. Si a demonstrat ca familia Udrea - Cocos este precum oala cu capacul. ... Cert este un singur lucru, dupa cum zice Cocos (sotul blondei Udrea):
Pentru sanatatea familiei ei, o femeie din Brazilia a trecut peste orice regula. Si-a legat sotul cu o funie si l-a dus la dispensar pentru a se asigura ca va fi vaccinat impotriva COVID.
In marea vanzoleala a denunturilor, deconspirarilor si a punerilor la stalpul infamiei l-am auzit pe domnul Tariceanu folosind o sintagma care mi-a adus aminte de pionierul bolsevic Pavlik, cel care si-a denuntat parintii la CEKA (viitorul KGB), cum ca acestia sunt dusmanii statului sovietic.
O romanca si sotul ei american gatesc pentru victimele razboiului din Ucraina. Elena si Dave locuiesc in Romania, insa trec granita ori de cate ori au posibilitatea pentru a le oferi oamenilor din Ucraina mancare, iar copiilor dulciuri, haine si jucarii.
O tanara din Bucuresti, turista la Eforie Nord, a fost atacata si injunghiata chiar de sotul ei, intr-o toaleta publica, dupa ce barbatul ar fi baut doi litri de tuica.
Nebunia rostogolirii acestui caz de disparitie a unei femei din Brasov ajunge la casele de pariuri cu subiecte ca "se va gasi cadavrul Elodiei?" sau "e vinovat sotul ei de crima?".
Actrita Monica Davidescu este pasionata de teatru, insa are suficient timp si pentru alte lucruri legate de ea, de familie sau de cealalta latura a sa, filmul. ... O puteti vedea jucand pe scena Teatrului National si pe scena Teatrului Metropolis.
- Sunt in Romania de 15 ani si am avut ideea de creatie cand am deschis acest magazin in Romania. ... Am vrut sa fac ceva special, si in materie de culori, altceva ce nu gaseam in magazine.
Descoperirea a fost facuta de catre fiul celor doi, care venise in vizita, el fiind si persoana care a anuntat evenimentul la 112.
Alexia Talavutis si sotul ei au trecut prin momente cumplite de sarbatori. Cei doi nu au apucat sa se bucure de Craciun pentru ca au fost implicati intr-un accident rutier in vacanta, in Thailanda.
Oamenii legii spun ca si Petre Garoafa, tatal Gabrielei Mitu, femeia care a murit alaltaieri in Dunare, in urma unei presupuse sinucideri, a fost injunghiat. Emilian Nicolae, seful politiei Cernavoda, a confirmat decesul barbatului si a spus ca deja este vorba despre o crima dubla.
google-analytics.com